Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok pri Dudváhu na predaj!

Interné ID: ZG-28
Ulica: Košúty
Obec: Košúty
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
17 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj pozemok pri Dudváhu. Na pozemku je možné položiť mobilný dom, alebo využívať na rekreačné účely. 

Rozmery pozemku: cca. 15-16m x 26m

Veľkosť pozemku: 420 m2

Všetky zmluvy a dokumenty sú vypracované advokátskou kanceláriou, bezpečnosť obchodu je garantovaná autorizovanými zmluvami. Asistujeme Vám od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií u dodávateľov, zodpovieme všetky vaše otázky z daňovej oblasti a pomôžeme pri získaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
420 m2
Plocha pozemku:
420 m2
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Maklér

Som príkladom toho, ako sa zo spokojného klienta stane realitný a finančný špecialista. V roku 2018 som cez Perfect Real kupoval svoj rodinný dom a bol som tak spokojný, že som sa po 12 rokoch rozhodol pre odchod zo zamestnanenckého pomeru. Zachytil som práve prvú vlnu Covidu, ale som rád, že som to nevzdal. Kvalitný servis, profesionálny a ľudský prístup, ktorý som dostal, teraz hrdo poskytujem svojim klientom ja.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti