Az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb nyomkövető technológiákat alkalmaz, hogy javítsa a böngészési élményét, azzal hogy személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket jelenít meg, és elemzi a weboldalunk forgalmát, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Bővebben

 

Építési telek 2435 m2 Dunaszerdahelyen

Utca: Poľná
Település: Dunajská Streda
Kerület: Dunajská Streda
Megye: Trnavský kraj
Kategória: Telek
Típus: Eladás
Telek típus:
Ár az ügynökségnél

Ingatlan leírása

A tulajdonosok kizárólagos képviseletében eladásra kínálok egy építési telket Dunaszerdahelyen, a Mezei és Szövetkezeti utcák kereszteződésében. A telek összterülete 2435 m2 (kb. 61x40m). A városfejlesztési terv szerint 3 szintes társasházak építésére szolgál. A telek beépíthetősége 30%, a zöldfelület aránya pedig min. 40% arányban van megadva. Minden közmű a telekhez közel van.

 

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
személyes
Teljes terület:
2435 m2
Telekterület:
2435 m2
Mérnöki hálózatok:
közel
Közcsatorna:
Közcsatorna

Bróker

Judita Petrufová

Judita Petrufová

certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Pусский
  • Česky
  • rusr
  • sora

2008 óta ingatlanozom szívvel és lélekkel.  Ez nem csak munka a számomra, sokkal inkább hivatás, és bár rendkívül stresszes néha, de nagyon szeretem csinálni! Megvannak benne számomra a kihívások, ami változatossá teszi a mindennapokat.

Abszolút megbízható vagyok, nagyon figyelek az ügyfélre és mindig pontosan érkezem.  Amit ígérek, mindig betartom. Nagyon fontos nekem a korrektség és a diszkréció.

Szívesen adunk tanácsot