Az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb nyomkövető technológiákat alkalmaz, hogy javítsa a böngészési élményét, azzal hogy személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket jelenít meg, és elemzi a weboldalunk forgalmát, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Bővebben

 

Okamžite dostupný 4 izbový byt v príjemnej lokalite plnej zelene

Belső azonosító: JP-145
Utca: Námestie SNP
Település: Dunajská Streda
Kerület: Dunajská Streda
Megye: Trnavský kraj
Olyasmi: Lakások
Típus: Eladás
Apartman típus: 4 szobás lakás

Ingatlan leírása

Ponúkame na predaj priestranný, čerstvo vymaľovaný 4 izbový byt  v obľúbenej, pokojnej lokalite Dunajskej Stredy, na Nám. SNP.

Byt má rozlohu 82 m2, nachádza sa 2. poschodí 3-poschodovej zateplenej bytovky bez výťahu. V byte sú vymenené okná na plastové s vnútornými žalúziami a radiátory sú tiež nové.

Dispozícia: Priestranná predsieň, kuchyňa s plynovým sporákom, elektrickou rúrou a umývačkou riadu, špajza, 3 samostatné izby, 1 prechodná izba - obývačka, z ktorej je výstup na veľkú zasklenenú loggiu, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a miestom na práčku, chodba a samostatná toaleta. K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica s oknom v suteréne bytovky o rozlohu cca 10 m2, čo je veľkou výhodou tohto bytu.

Bytovka je zateplená, vchod nový (na čip) a čistý, so slušnými susedmi. Bytový dom spravuje správcovská spoločnosť OSBD Dunajská Streda. Energetický certifikát nie je k dispozícii.

Parkovanie: je bezproblémové pri bytovke z každej strany.

Lokalita:  kompletná občianska vybavenosť, zastávka MHD, slovenská základná škola, slovenské gymnázium, škôlka, ihriská, potraviny, rôzne obchody, cukráreň, telocvičňa, bežecká dráha, veterinárna ambulancia, lekáreň, atď - všetko sa nachádza v blízkosti. Námestie SNP na sídlisku Sever II. ponúka veľa zelene a oddychové zóny pre svojich obyvateľov. Poskytuje priateľské miesto na život. 

Cena bytu: 113.000,- Eur a zahŕňa  sprostredkovateľskú províziu vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. Doporučujem obhliadku, ktorá Vás presvedčí o pozitívach tohto priestranného bytu a sídliska.

Pre viac informácií ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0911665552 alebo emailom: dreamhouse22@gmail.com. S radosťou vám poskytnem všetky potrebné informácie a zariadim obhliadku nehnuteľnosti.

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
Személyesen
Hasznos terület:
82 m2
Alapterület:
82 m2
Tárolási terület:
10 m2
Állapot:
részben átalakított
Szobák száma:
4
Épület típusa:
panel épület
Berendezés típusa:
részben felszerelt
Loggia:
igen
Pince:
igen
Nyilvános parkoló:
igen
Kamra:
igen
Építés éve:
1975
Az utolsó rekonstrukció éve:
2021
Felső szintek száma:
3
Pozíció:
Felső emelet
Emelet:
2
Teljes terület:
82 m2
Loggia terület:
4 m2
Logiák száma:
1
Fűtés - központi:
igen
Internet:
igen
Kábel TV:
igen

Informatív hitel kalkulátor

Mutasd a térképen

Bróker

Judita Petrufová

Judita Petrufová

certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Pусский
  • Česky
  • rusr
  • sora

2008 óta ingatlanozom szívvel és lélekkel.  Ez nem csak munka a számomra, sokkal inkább hivatás, és bár rendkívül stresszes néha, de nagyon szeretem csinálni! Megvannak benne számomra a kihívások, ami változatossá teszi a mindennapokat.

Abszolút megbízható vagyok, nagyon figyelek az ügyfélre és mindig pontosan érkezem.  Amit ígérek, mindig betartom. Nagyon fontos nekem a korrektség és a diszkréció.

Szívesen adunk tanácsot