Az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb nyomkövető technológiákat alkalmaz, hogy javítsa a böngészési élményét, azzal hogy személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket jelenít meg, és elemzi a weboldalunk forgalmát, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Bővebben

 

Útulný domček s malým pozemkom na predaj

Belső azonosító: JP-136
Utca: Hlavná
Település: Bellova Ves
Kerület: Dunajská Streda
Megye: Trnavský kraj
Olyasmi: Házak
Típus: Eladás
Ház típusa: Családi ház
Egyéb:

Ingatlan leírása

Túžite po pokojnom bývaní v blízkosti lesa a rieky?

Ponúkame na predaj útulný rodinný dom v tichej obci Bellova Ves v okrese Dunajská Streda, ktorá sa nachádza neďaleko rekreačnej oblasti Madarász pri Malom Dunaji. Táto lokalita ponúka bohaté možnosti na turistiku, cyklistiku a príjemné prechádzky.

Domček bol skolaudovaný v roku 2011. Je postavený z ytongu a zateplený. Má tri izby: obývaciu spojenú s kuchyňou, spálňu a detskú izbu. Kúpeľňa je priestranná s vaňou, je tu samostatná toaleta a technická miestnosť, ktorá ukrýva elektrický kotol, bojler a práčku. Celková rozloha domu je 90 m2.

Z obývacej izby je výstup na terasu cca 13 m2 a do záhrady, kde nájdeme úplne nový záhradný domček na uskladnenie záhradnej techniky. Rozloha oploteného pozemku je 322 m2.

Kuchynská linka je vyrobená na mieru pred dvoma rokmi a je veľmi pristranná, vybavená  všetkými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou, elektrickou rúrou, umývačkou riadu a dostatkom úložného priestoru.

Dom je pripojený na elektrickú sieť, kúrenie je podlahové. K dispozícii je aj krb v obývačke. Voda je vlastná zo studne a je odkanalizovaná do septiku (cca 7m1).

Cena za túto nehnuteľnosť je 175.000,- eur a zahŕňa kompletnú sprostredkovateľskú províziu vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Všetky zmluvy a dokumenty sú vypracované advokátskou kanceláriou, čo zaručuje bezpečnosť obchodu prostredníctvom autorizovaných zmlúv.

Pre viac informácií nás môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0911665552. S radosťou vám poskytneme všetky potrebné informácie a zariadime obhliadku nehnuteľnosti, stačí zavolať!

 

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
Személyesen
Földterület:
322 m2
Talaj típusa:
repülőgép
Terület:
Intravilan
Hasznos terület:
75 m2
Beépített terület:
105 m2
Állapot:
részben átalakított
Szobák száma:
3
Terasz:
igen
Az utolsó rekonstrukció éve:
2022
A jóváhagyás éve:
2011
Felső szintek száma:
1
Fűtés - padló:
igen
Internet:
igen

Informatív hitel kalkulátor

Bróker

Judita Petrufová

Judita Petrufová

certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Pусский
  • Česky
  • rusr
  • sora

2008 óta ingatlanozom szívvel és lélekkel.  Ez nem csak munka a számomra, sokkal inkább hivatás, és bár rendkívül stresszes néha, de nagyon szeretem csinálni! Megvannak benne számomra a kihívások, ami változatossá teszi a mindennapokat.

Abszolút megbízható vagyok, nagyon figyelek az ügyfélre és mindig pontosan érkezem.  Amit ígérek, mindig betartom. Nagyon fontos nekem a korrektség és a diszkréció.

Szívesen adunk tanácsot