Az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb nyomkövető technológiákat alkalmaz, hogy javítsa a böngészési élményét, azzal hogy személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket jelenít meg, és elemzi a weboldalunk forgalmát, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Bővebben

 

Ponuka pre investora - robotnícka ubytovňa na rekonštrukciu alebo prestavbu na byty

Belső azonosító: JP-144
Utca: Gabčíkovo
Település: Gabčíkovo
Kerület: Dunajská Streda
Megye: Trnavský kraj
Olyasmi: Ipari ingatlanokat
Típus: Eladás
Objektumtípus: Hotel, panzió
Egyéb:
399 000 €
+ dohoda

Ingatlan leírása

Ponúkame na predaj zabehnutú ubytovňu v mestečku Gabčíkovo, v okrese Dunajská Streda. Nachádza sa na pozemku s výmerou 458 m2. Aktuálne slúži ako robotnícka ubytovňa so 100% obsadenosťou. Kapacita ubytovne je 50 lôžok. V dvoch budovách sa nachádza osem izieb, štyri spoločenské miestnosti, kúpeľne, sprchy a toalety. V budove boli kompletne vymenené rozvody eletrickej energie,kompletne obnovené nové kúrenie gamatkami.
Využiteľnosť nehnuteľnosti do budúcnosti predpokladá niekoľko možností: pokračovanie v činnosti ubytovne, prispôsobenie na  byty alebo nájomné byty. Možnosť nadstavby do 2-3 nadzemných podlaží. UPI je k dispozícii.
Parkovanie je bezproblémové priamo pred budovou pre cca 15 vozidiel.
Pre viac informácii alebo dohodnutia termínu obhliadky nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom.

Cena nehnuteľnosti je 399 000,- eur. Cena je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, v ktorej sú zahrnuté všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. V prípade serióznej ponuky je dohoda na cene garantovaná.
Všetky zmluvy a dokumenty sú vypracované advokátskou kanceláriou, bezpečnosť obchodu je garantovaná autorizovanými zmluvami.

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
Személyesen
Beépített terület:
458 m2
Állapot:
részben átalakított
Építés éve:
1968
Az utolsó rekonstrukció éve:
2020
Felső szintek száma:
1

Informatív hitel kalkulátor

Mutasd a térképen

Bróker

Judita Petrufová

Judita Petrufová

certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Pусский
  • Česky
  • rusr
  • sora

2008 óta ingatlanozom szívvel és lélekkel.  Ez nem csak munka a számomra, sokkal inkább hivatás, és bár rendkívül stresszes néha, de nagyon szeretem csinálni! Megvannak benne számomra a kihívások, ami változatossá teszi a mindennapokat.

Abszolút megbízható vagyok, nagyon figyelek az ügyfélre és mindig pontosan érkezem.  Amit ígérek, mindig betartom. Nagyon fontos nekem a korrektség és a diszkréció.

Szívesen adunk tanácsot