Az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb nyomkövető technológiákat alkalmaz, hogy javítsa a böngészési élményét, azzal hogy személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket jelenít meg, és elemzi a weboldalunk forgalmát, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Bővebben

 

36 árový pozemok

Belső azonosító: JP-98
Utca: Poľná
Település: Dunajská Streda
Kerület: Dunajská Streda
Megye: Trnavský kraj
Kategória: Telek
Típus: Eladás
Telek típus:
130 €/m2
Exkluzív ajánlat

Ingatlan leírása

 

Mám pre vás jedinečnú ponuku - veľký pozemok s rozlohou 3637 m2 (približne 63x57 metrov), ktorý je určený pre výstavbu bytových a rodinných domov do 2 nadzemných podlaží. Tento pozemok je ideálnou príležitosťou pre developéra, ktorý hľadá vhodnú lokalitu pre svoj nasledujúci projekt.

V územnom pláne je stanovená maximálna zastavanosť na úrovni 30%, čo zaručuje dostatok priestoru pre komfortné bývanie. Zároveň je stanovený minimálny podiel zelene na úrovni 40%, čo prispieva k príjemnej atmosfére a kvalite života pre budúcich obyvateľov.

Všetky inžinierske siete sú dostupné pri pozemku, čo zabezpečuje jednoduché pripojenie na elektrinu, vodu a ostatné potrebné služby. Okrem toho, vedľa tohto pozemku momentálne prebieha výstavba bytových domov, čo naznačuje rastúci záujem o túto lokalitu.

Cena tohto pozemku je atraktívna - 130 eur/m2, čo predstavuje celkovú sumu 472.810 eur vrátane provízie a všetkých poplatkov za realitné služby. Všetky zmluvy a dokumenty sú vypracované advokátskou kanceláriou, čo zaručuje bezpečnosť obchodu a vašu istotu.

Pre ďalšie informácie o tejto jedinečnej ponuke ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0911665552. Som pripravená zodpovedať vaše otázky a poskytnúť ďalšie podrobnosti. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť a zrealizujte svoj nasledujúci úspešný developerský projekt s týmto výnimočným pozemkom.

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
személyes
Teljes terület:
3637 m2
Telekterület:
3637 m2

Bróker

Judita Petrufová

Judita Petrufová

certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Pусский
  • Česky
  • rusr
  • sora

2008 óta ingatlanozom szívvel és lélekkel.  Ez nem csak munka a számomra, sokkal inkább hivatás, és bár rendkívül stresszes néha, de nagyon szeretem csinálni! Megvannak benne számomra a kihívások, ami változatossá teszi a mindennapokat.

Abszolút megbízható vagyok, nagyon figyelek az ügyfélre és mindig pontosan érkezem.  Amit ígérek, mindig betartom. Nagyon fontos nekem a korrektség és a diszkréció.

Szívesen adunk tanácsot