Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena - Investičný pozemok a 2 samostatné domy na 42á pozemku v Tonkovciach

Interné ID: RK-30
Ulica: Hlavna
Mestská časť: Tonkovce
Obec: Nový Život
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
310 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám dva samostatne stojace domy v obci Tonkovce. 

Hlavný dom má úžitkovú plochu 140m2, pozostáva zo 4samostatných miestností- 2spálne, obývačka a jedáleň, zvlášť kuchyňa ,špajza, 2kúpeľne, jedna s vaňou,druhá so sprchovým kútom,veľká predsieň.Dom je polovične podpivničený, vymenené potrubia, nová strecha, vonkajšie žalúzie, kúrenie- plynové.

Vedľajší dom ma úžitkovú plochu 65m2, pozostáva z predsiene, obývačka, spálňa, kuchynka, kúpeľňa so sprchovým kútom,špajza. Dom je tiež podpivničený.

Na 42á pozemku je garáž a vedľajšia veľká budova, ktorá slúžila v minulosti pre chov zvierat, vlastná studňa a žumpa.

Dom je  v dobrej lokalite, blízko veľkomiest,Bratislava  30 km; Šamorín  15 km; Senec 15 km. Výborná dostupnosť na diaľnicu R7 a D4.

 

V cene je samozrejme zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis, ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vám ponúkame bezplatné finančné poradenstvo a pomôžeme s vybavením hypotéky a poistenia! 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
200 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
4200 m2
Garáž:
áno
Plyn:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Renáta Krebs

Renáta Krebs

realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar
  • Deutsch
  • French

Vždy sa mi páčili komplexné riešenia a prepojenie realít s finančným sektorom ma zaujali. Preto som v roku 2011 začala spolupracovať s Perfect Real a som hrdá na svoju prácu, ktorú som mohla vykonávať aj počas materskej dovolenky. Poskytujem svojim klientom objektívne a komplexné realitné a finančné služby

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti