Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Veľký gazdovský dom s ateliérom v Blahovej na 18 árovom pozemku

Interné ID: JP-126
Ulica: Blahová
Obec: Blahová
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
199 000 €

Popis nehnuteľnosti

Vitajte v útulnom rodinnom dome, ktorý vás okamžite uchváti svojou veľkosťou a historickým rázom. Tento impozantný dom sa nachádza na rozsiahlom pozemku o rozlohe 1865 m2 na okraji obce Blahová, v okrese Dunajská Streda.

S celkovou zastavanou plochou 215 m2 a pristavanou garážou o rozlohe 65 m2, tento dom ponúka veľa priestoru pre vaše pohodlie. Jeho robustné vonkajšie steny s hrúbkou 60 cm zabezpečujú príjemnú klímu aj v najhorúcejších letných mesiacoch.

Dom je vybavený plastovými oknami s imitáciou dreva a drevenými oknami, ktoré dodávajú šarm celému priestoru. Izolácia domu proti vlhkosti zaručuje optimálne podmienky pre bývanie. Podlahy sú vybavené laminátom a dlažbou. Dispozičné riešenie domu zahŕňa veľkú predsieň, technickú miestnosť s bojlerom a vodárňou, veľkú kúpeľňu s dvojitým umývadlom, vaňou, sprchovým kútom, WC a bidetom, priestrannú kuchyňu, obývačku, spálňu, technickú miestnosť s kombinovaným vykurovaním (elektrický kotol a kotol na tuhé palivo). Dom tiež zahŕňa veľkú nedokončenú halu/ateliér s drevenými trámami a predprípravou na krb, zimnú záhradu a dielňu.

Nové radiátory zabezpečujú účinné vykurovanie domu, pričom komín je vyrobený z nerezovej ocele. Materiál na dokončenie rekonštrukcie haly je k dispozícii, vrátane tehál na krb a laminátových podláh.

Okolo domu sa nachádza nádherná záhrada plná kvetov, kríkov a stromov, vytvárajúcich skutočnú oázu pokoja. V tejto záhrade nájdete čerešne, broskyne, nektarinky, hrušky, čierne ríbezle, korene viniča a figovníky. Okrem toho sú tu aj okrasné ihličnany, juky, hortenzie a mečiky.

Blahová je obec na Žitnom ostrove pri Malom Dunaji v okrese Dunajská Streda. Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí túžia po kľude a pohode vo svojom novom domove. V obci nájdete škôlku, detské ihrisko, obchod, poštu a dokonca aj futbalové ihrisko. Rekreačné stredisko Madarász je len krátku vzdialenosť od obce.

Cena tejto nehnuteľnosti je 199 000 eur, a to už zahŕňa sprostredkovateľskú províziu vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. V prípade dohody môže byť súčasťou predaja aj zariadenie a náradie v dome.

Všetky zmluvy a dokumenty sú spracované prostredníctvom advokátskej kancelárie, čo zaručuje bezpečnosť a právnu istotu pri kúpe tejto nehnuteľnosti.

Neváhajte a zavolajte nám na telefónne číslo 0911665552, radi vám poskytneme ďalšie informácie a dohodneme si obhliadku v čase, ktorý vám vyhovuje!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1865 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
150 m2
Zastavaná plocha:
280 m2
Podlahová plocha:
280 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Judita Petrufová

Judita Petrufová

certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Pусский
  • Česky
  • rusr
  • sora

Vďaka mojim skúsenostiam a individuálnemu prístupu ku každému klientovi a každej nehnuteľnosti pomáham s hladkým predajom. Mojím miestom pôsobnosti  je okres Dunajská Streda, avšak neváham za klientmi vycestovať aj za jeho hranice. Ak sa chcete odbremeniť od všetkých starostí spojených s predajom nehnuteľnosti a ušetriť si kopu času a energie, neváhajte sa na mňa obrátiť!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti