Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásny rodinný dom s nádhernou záhradou v Topoľníkoch - raj pre dve generácie a relaxáciu neďaleko termálneho kúpaliska!

Interné ID: JP-128
Ulica: Topoľníky
Obec: Topoľníky
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
299 900 €
dohoda

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám výnimočný rodinný dom, ktorý okúzli svojou nadštandardnosťou a výnimočnými možnosťami. Nachádza sa v obci Topoľníky na veľkorysom pozemku o rozlohe 1047 m2.

Tento dom o výmere približne 150 m2, so zastavanou plochou 100 m2, je postavený s láskou k detailom a kvalite. Jeho architektúra je obohatená o žulové obklady, krásne svietidlá a elegantné interiérové riešenia. Nechýba v ňom ani moderné vybavenie a spotrebiče, ktoré sú súčasťou predaja.

Okrem svojej nadštandardnej dispozície je tento rodinný dom aj ideálny pre dve generácie. Má dva samostatné vchody a na poschodí je predpríprava na kuchyňu, čo umožňuje nezávislosť a súkromie. V dome nájdete veľkú obývaciu izbu, útulnú spálňu a kúpeľňu na oboch podlažiach. Praktické úložné priestory v podobe vstavaných skríň, komôr a veľkej pivnice sú samozrejmosťou. Z horného podlažia sa dostanete na rozľahlú terasu s úchvatným výhľadom na záhradu.

Dom disponuje aj suterénom, kde sa nachádza praktická práčovňa a technické zázemie domu. V zime si môžete vychutnávať modernú kuchyňu spojenú s obývacou izbou, zatiaľ čo v letných mesiacoch využijete plnohodnotnú letnú kuchyňu s priamym vstupom do záhrady.

Okrem domu vás očarí aj nádherná záhrada s odrastenou vegetáciou, ktorá poskytuje príjemný chládok. Tu si môžete oddýchnuť v príjemnom altánku a relaxovať s rodinou a priateľmi.

Topoľníky ponúkajú vynikajúcu občiansku vybavenosť a termálne kúpalisko len 800 metrov od domu. Máte teda príležitosť žiť v pokojnom prostredí s vynikajúcimi možnosťami pre voľný čas a relaxáciu.

Cena za túto nehnuteľnosť je orientačná, DOHODA na cene je možná - a zahŕňa kompletnú sprostredkovateľskú províziu vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Všetky zmluvy a dokumenty sú vypracované advokátskou kanceláriou, čo zaručuje bezpečnosť obchodu prostredníctvom autorizovaných zmlúv.

Pre viac informácií nás môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0911665552. S radosťou vám poskytneme všetky potrebné informácie a zariadime obhliadku nehnuteľnosti, stačí sa s nami dohodnúť!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1047 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
180 m2
Zastavaná plocha:
300 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
300 m2
Počet garáží:
2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Judita Petrufová

Judita Petrufová

certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Pусский
  • Česky
  • rusr
  • sora

Vďaka mojim skúsenostiam a individuálnemu prístupu ku každému klientovi a každej nehnuteľnosti pomáham s hladkým predajom. Mojím miestom pôsobnosti  je okres Dunajská Streda, avšak neváham za klientmi vycestovať aj za jeho hranice. Ak sa chcete odbremeniť od všetkých starostí spojených s predajom nehnuteľnosti a ušetriť si kopu času a energie, neváhajte sa na mňa obrátiť!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti