Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Útulný domček s malým pozemkom na predaj

Interné ID: JP-136
Ulica: Hlavná
Obec: Bellova Ves
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
175 000 €

Popis nehnuteľnosti

Túžite po pokojnom bývaní v blízkosti lesa a rieky?

Ponúkame na predaj útulný rodinný dom v tichej obci Bellova Ves v okrese Dunajská Streda, ktorá sa nachádza neďaleko rekreačnej oblasti Madarász pri Malom Dunaji. Táto lokalita ponúka bohaté možnosti na turistiku, cyklistiku a príjemné prechádzky.

Domček bol skolaudovaný v roku 2011. Je postavený z ytongu a zateplený. Má tri izby: obývaciu spojenú s kuchyňou, spálňu a detskú izbu. Kúpeľňa je priestranná s vaňou, je tu samostatná toaleta a technická miestnosť, ktorá ukrýva elektrický kotol, bojler a práčku. Celková rozloha domu je 90 m2.

Z obývacej izby je výstup na terasu cca 13 m2 a do záhrady, kde nájdeme úplne nový záhradný domček na uskladnenie záhradnej techniky. Rozloha oploteného pozemku je 322 m2.

Kuchynská linka je vyrobená na mieru pred dvoma rokmi a je veľmi pristranná, vybavená  všetkými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou, elektrickou rúrou, umývačkou riadu a dostatkom úložného priestoru.

Dom je pripojený na elektrickú sieť, kúrenie je podlahové. K dispozícii je aj krb v obývačke. Voda je vlastná zo studne a je odkanalizovaná do septiku (cca 7m1).

Cena za túto nehnuteľnosť je 175.000,- eur a zahŕňa kompletnú sprostredkovateľskú províziu vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Všetky zmluvy a dokumenty sú vypracované advokátskou kanceláriou, čo zaručuje bezpečnosť obchodu prostredníctvom autorizovaných zmlúv.

Pre viac informácií nás môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0911665552. S radosťou vám poskytneme všetky potrebné informácie a zariadime obhliadku nehnuteľnosti, stačí zavolať!

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
322 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
75 m2
Zastavaná plocha:
105 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Terasa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2022
Rok kolaudácie:
2011
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Judita Petrufová

Judita Petrufová

certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Pусский
  • Česky
  • rusr
  • sora

Vďaka mojim skúsenostiam a individuálnemu prístupu ku každému klientovi a každej nehnuteľnosti pomáham s hladkým predajom. Mojím miestom pôsobnosti  je okres Dunajská Streda, avšak neváham za klientmi vycestovať aj za jeho hranice. Ak sa chcete odbremeniť od všetkých starostí spojených s predajom nehnuteľnosti a ušetriť si kopu času a energie, neváhajte sa na mňa obrátiť!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti